Hinnat: 
På svenska  In English
  |  
Hae
Klarna

Info

A4-kokoiset julisteet (210x297mm) valmistetaan mattapintaiselle valokuvapaperille
(170 g)

A3- kokoiset julisteet (297x420mm) valmistetaan mattapintaiselle paperille (170 g).

Huomioi, että värien sävyt voivat vaidella eri näytöillä.

Useimmat A3-kokoiset kehykset ovat kokoa 30 cm x 40 cm. Käyttämämme valokuvapaperi on 29,7cm x 42,00 cm. Olemme jättäneet 1 cm tilaa ylä- ja alareunaan sen varaan, että joudut leikkaamaan julisteen päistä n 1 cm pois. Helpoiten tämä toteutuu paperileikkurilla.


Maksutapa

Klarna: Lasku, tili, erämaksu, verkkopankki ja luottokortti (Visa ja MasterCard)

Ennakkomaksu: Tuottet maksetaan ennakkomaksuna tilisiirrolla. Tilauksen tehtyä saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja tilinumeron, johon voit maksun suorittaa. Mikäli maksua ei näy tilillämme seitsemän päivän kuluessa tilaus mitätöidään.

Paypal: Jos sinulla on Paypal tili voit suorittaa maksun normaalisti oman paypal tilin tunnuksella.


Toimitustavat ja -kulut

A3-julisteiden tilauksiin lisäämme postikuluja 6,90 Euroa ja A4-tilauksiin 4,20 Euroa. Yli 70 euron tilauksiin ei lisätä postikuluja.
Käytämme tilauksien toimittamiseen postia. A4- kokoiset taulut lähetetään tukevassa kartonkikuoressa ja taulut kokoa A3 putkipaketissa. Mikäli putkipaketti ei mahdu postilaatikkoosi, saat noutaa paketin lähimmästä postikonttorista. Lähetysten saavuttua noudatettavaksi saat postista saapumisilmoituksen.

Toimitusaika

Tuotteiden arvioitu toimitusaika on 1-7 työpäivää tilauksen saapumisesta ja maksun maksamisesta.

Tee tilauksesi hyvissä ajoin, jouluaikoina postitoimitus voi kestää vähän pidempään.

Tilausvahvistus

Lähetämme tilauksesta automaattisen tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Hinnat

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (€) ja sisältävät arvolisäeron 24 %. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Palautus-ja vaihto-oikeus


Persoonalliset taulut jotka valmistetaan ja räätälöidään asiakkaan ohjeiden mukaan, emme valitettavasti ota palautuksena vastaan. Mikäli tuote on viallinen tai vaurioitunut, asiakkaan tulee ottaa meihin yhteyttä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Epäselvissä tilanteissa otathan yhteyttä info@walldesign.fi autamme mielellämme - kiitos!

Valmisprinteissä ja korteissa pätee 14 vrk palautusoikeus siitä päivästä kun saat tuotteen. Tuotteiden pitää tässä tapauksessa olla käyttämättömiä ja ehjiä.


Otathan meihin yhteyttä mikäli haluat palauttaa tuotteen: info@walldesign.fi

Mainitse viestissäsi

- Tilausnumero
- Asiakkaan nimi
- Sähköpostiosoite 
- Palautuksen syy

Tuote lähetetään takaisin alkuperäispakkauksessa ja maksamme maksun takaisin. Maksusta poistetaan alkuperäiset postikulut.


Outlet

Pyrimme olemaan todella tarkkoja valmistaessamme asiakkaittemme julisteita ja haluamme, että olette tuotteisiimme tyytyväisiä. Jos huomaamme, että julisteessa on pienen pieni kauneusvirhe, teetämme uuden julisteen. Julisteet, joissa ilmenee tällaisia todella pieniä kauneusvirheitä, myymme täällä meidän OUTLET-kansiossa. Printin alla näet kuvauksen siitä, mikä siinä ei tästää ja kuinka paljon se itse taulun ulkonäköön vaikuttaa. Joskus näitä ei pelkällä silmällä näe. Julisteita poistetaan outletista sitä mukaan mitä niitä myydään, eli... nopeat syövät hitaat.
   
HUOM! Outlet-tuotteita ei voi palauttaa