Hinnat: 
På svenska  In English
  |  
Hae
Klarna

Info

A4-kokoiset
taulut (210x297mm) tulostetaan mattapintaiselle valokuvapaperille

A3 (297x420mm) tulostetaan mattapintaiselle paperille. Huomioi, että värien sävyt voivat vaidella eri näytöillä.

HUOM! A3-kokoiset kehykset ovat usein 30cmx40 cm. Käyttämämme paperi on 42 cm, joten (riippuen kehyksistä) voi olla että julistetta saa pienentää pari cm. Tämän olemme huomioineet julisteiden suunnittelussa, jättämällä 1 cm tilaa julisteen ylä- ja alaosassa.

Maksutapa

Ennakkomaksu: Tuottet maksetaan ennakkomaksuna tilisiirrolla. Tilauksen tehtyä saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja tilinumeron, johon voit maksun suorittaa. Mikäli maksua ei näy tilillämme
seitsemän päivän kuluessa tilaus mitätöidään.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla: Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Struktur NKR Öppet Bolag toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj.

Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Suomen Verkkomaksut
Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Paypal: Jos sinulla on Paypal tili voit suorittaa maksun normaalisti oman paypal tilin tunnuksella.Toimitustavat ja -kulut

Alle 70 euron tilauksiin lisäämme 2,50 euron postikulut. Yli 70 euron tilauksiin ei lisätä postikuluja.
Toimitamme vain Suomeen tehdyt tilaukset.
Käytämme tilauksien toimittamiseen postia. A4- kokoiset taulut sekä postikortit lähetetään tukevassa kartonkikuoressa ja taulut kokoa A3 putkipaketissa. Mikäli putkipaketti ei mahdu postilaatikkoosi, saat noutaa paketin lähimmästä postikonttorista.
Lähetysten saavuttua noudatettavaksi saat postista saapumisilmoituksen. Jos tilaat sekä A3-kokoisia julisteita että postikortteja, nämä saapuu sinulle kahdessa eri paketissa.

Toimitusaika

Tuotteiden arvioitu toimitusaika on 2-7 päivää tilauksen saapumisesta ja maksun maksamisesta.

Tilausvahvistus

Lähetämme tilauksesta automaattisen tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi
sähköpostiosoitteeseen.

Hinnat

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (€) ja sisältävät arvolisäeron 23 %. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Palautus-ja vaihto-oikeus
Taulut valmistetaan ja räätälöidään aina asiakkaan ohjeiden mukaan, joten näiden kohdalla emme valitettavasti ota palautuksia vastaan. Mikäli tuote on viallinen tai vaurioitunut, asiakkaan tulee ottaa meihin yhteyttä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Epäselvissä tilanteissa otathan yhteyttä info@walldesign.fi autamme mielellämme - kiitos!


Outlet


Pyrimme olemaan todella tarkkoja valmistaessamme asiakkaittemme julisteita ja haluamme, että olette tuotteisiimme tyytyväisiä. Jos huomaamme, että julisteessa on pienen pieni kauneusvirhe, teetämme uuden julisteen. Julisteet, joissa ilmenee tällaisia todella pieniä kauneusvirheitä, myymme täällä meidän OUTLET-kansiossa. Printin alla näet kuvauksen siitä, mikä siinä ei tästää ja kuinka paljon se itse taulun ulkonäköön vaikuttaa. Joskus näitä ei pelkällä silmällä näe. Julisteita poistetaan outletista sitä mukaan mitä niitä myydään, eli... nopeat syövät hitaat.