Priser i: 
På svenska  In English
  |  
Sök
Klarna

Format och färg

A4 (210x297mm) : matt fotopapper

A3 (297x420mm) : matt fotopapper

Färgerna på trycken kan variera lite i färg beroende på olika bildskärmar. Exakt den tonen du sett på skärmen, kanske inte blir det på tavlan.

OBS! Många A3-ramar är storlek 30x40cm. Vårt papper är 42 cm högt, vilket innebär att du (beroende på ram) får skära bort ca 1 cm upptill och nertill. Detta har vi tagit i beaktan när vi designat planscherna.

Betalningssätt

Förskottsbetalning: Produkterna betalas med förskottsbetalning in på vårt konto. Vid val av förskottsbetalning får du efter din beställning en orderbekräftelse via mejl där betalningsuppgifter och totalsumman ingår. Totalsumman betalar du in på vårt bankkonto.

Betaningar med korten Visa, Visa Electron eller MasterCard: Om du vill betala med korten Visa, Visa Electron eller MasterCard fungerar Struktur NKR Öppet Bolag endast för marknadsföring av produkterna och tjänsterna och levererar dessutom produkterna till köparen. Suomen Verkkomaksut Oyj svarar för reklamationer.

Vid betalningar med Visa, Visa Electron eller MasterCard är Suomen Verkkomaksut Oyj säljaren av produkten och affären sker mellan kunden och Suomen Verkkomaksut Oyj. Säljaren ansvarar för alla skyldigheter i anslutning till en affär. Suomen Verkkomaksut Oyj är även betalningsmottagare.

Suomen Verkkomaksut Oyj
FO-nummer: FI2122839
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830

Nätbanker: Vid betalningar via nätbanker genomför Suomen Verkkomaksut Oyj (FI2122839)
betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e-betalning.

Paypal: Om du har registrerat Paypal konto kan du som vanligt betala med dina egna inloggningsuppgifter.


Leveransvillkor

A4- formaten samt vykorten levereras i stadiga kuvert med papprygg och levereras rakt  i din postlåda. A3-formaten levereras i stadig papptub och om din försändelse inte ryms i din postlåda lämnas paketet till ditt närmaste postkontor och du får ett meddelande om ditt paket. Ifall du beställer både A3-planscher och vykort, skickas dessa i två olika paket.  Vid beställning under 70 euro tillkommer en fraktkostnad på 2,50 Euro i Finland och övriga Europa 6,00 Euro. Vid köp över 70 euro levererar vi fraktfritt.

Leveranstid

Efter att betalningen registrerats hos oss tillverkas och skickas din beställning inom 2-5 arbetsdagar. Om du tar förskottsbetalning så tänk på att det kan ta 1-3 arbetsdagar för pengarna att föras över till vårt konto.

 

Orderbekräftelse

En automatisk orderbekräftelse skickas till den e-postadress som uppgetts vid beställningen.

Köpinformation

Alla våra priser anges i Euro och är inkulsive 23% moms. Vi reserverar oss för prisförändringar och tryckfel som kan ha uppkommit på vår hemsida.

Returrätt

Alla våra motiv tillverkas enligt beställning, din beställning är därför bindande och våra produkter har därför ingen returrätt. Om din vara är skadad eller felaktig, kontaktar du oss inom 7 dagar via e-post info@walldesign.fi och å löser vi detta.


Outlet

Vi strävar till att vara väldigt omsorgsfulla när vi tillverkar våra posters och vill att våra kunder skall få det bästa möjliga. Om vi märker att det råkar ske ett pyttelitet färg- tryck eller storleksfel i tillverkningen,framställer vi en ny plansch. Planscherna med minimala skönhetsfel säljer vi till ett ordentligt reducerat pris här på vårt outlet. Under varje poster beskrivs både skönhetsfel och dess påverkan på själva tavlan. Felen är oftast så små att de knappt syns. Vartefter produkterna är sålda, raderar vi bilderna från outlet-sidan, så det gäller att vara snabb.