Priser i: 
På svenska  In English
  |  
Sök
Klarna

Format och färg

A4 (210x297mm) : planscherna tillverkas på matt (170 g) fotopapper.

A3 (297x420mm) : planscherna tillverkas på matt (170 g) fotopapper.

Färgerna på trycken kan variera lite i färg beroende på olika bildskärmar. Exakt den tonen du sett på skärmen, kanske inte blir det på tavlan.

OBS! Många A3-ramar är storlek 30x40cm. Vårt papper är 42 cm högt, vilket innebär att du (beroende på ram) får skära bort ca 1 cm upptill och nertill. Detta har vi tagit i beaktan när vi designat planscherna. Lättast gör du detta med hjälp av pappersskärare.

Betalningssätt

Klarna: Faktura, konto, delbetalning, internetbank och kort (Visa och MasterCard) 

Förskottsbetalning: Produkterna betalas med förskottsbetalning in på vårt konto. Vid val av förskottsbetalning får du efter din beställning en orderbekräftelse via mejl där betalningsuppgifter och totalsumman ingår. Totalsumman betalar du in på vårt bankkonto.

Paypal: Om du har registrerat Paypal konto kan du som vanligt betala med dina egna inloggningsuppgifter.


Leveransvillkor

A4-formaten levereras i stadiga kuvert med papprygg och levereras rakt ner i din postlåda. A3-formaten levereras i stadig papptub och om din försändelse inte ryms i din postlåda lämnas paketet till ditt närmaste postkontor och du får ett meddelande om ditt paket. Vid beställning under 70 euro tillkommer en fraktkostnad på 6,90 Euro för beställningar med A3-planscher och 4,20 Euro för beställning av A4-planscher och vykort. Vid köp över 70 euro levererar vi fraktfritt.

Leveranstid

Efter att betalningen registrerats hos oss tillverkas och skickas din beställning inom 1-7 arbetsdagar. Tänk på att det kan ta några arbetsdagar för pengarna att föras över.

Vid jultider kan leveransen dröja, så tänk på att beställa dina produkter i tid.

Orderbekräftelse

En automatisk orderbekräftelse skickas till den e-postadress som uppgetts vid beställningen.

Köpinformation

Alla våra priser anges i Euro och är inkulsive 24% moms. Vi reserverar oss för prisförändringar och tryckfel som kan ha uppkommit på vår hemsida.

Returrätt

En del av våra produkter tillverkas helt enligt beställning, och därmed är köpet bindande och har  ingen returrätt. Om din vara är skadad eller felaktig, kan du kontakta oss inom 7 dagar via e-post info@walldesign.fi och så löser vi detta.

Vi har också icke skräddarsydda prints och dessa har 14 dagars returrätt. Ifall du vill returnera din produkt skall du kontakta oss info@walldesign.fi

Nämn gärna i samma mail:

-Beställningsnummer
-Kundens namn
-e-postadress
-Varför du vill returnera

Vi betalar tillbaka summan för de returnerade prudukterna. Vi räknar bort den ursprungliga postkostnaden.
 
Outlet

Vi strävar till att vara väldigt omsorgsfulla när vi tillverkar våra posters och vill att våra kunder skall få det bästa möjliga. Om vi märker att det råkar ske ett pyttelitet färg- tryck eller storleksfel i tillverkningen,framställer vi en ny plansch. Planscherna med minimala skönhetsfel säljer vi till ett ordentligt reducerat pris här på vårt outlet. Under varje poster beskrivs både skönhetsfel och dess påverkan på själva tavlan. Felen är oftast så små att de knappt syns. Vartefter produkterna är sålda, raderaras bilderna från outlet-sidan, så det gäller att vara snabb.
OBS! Outlet-produkter går inte att returnera eller reklamera.